fbpx

VALMISTAUDU MULLISTAVAAN RYHMÄHARJOITTELUUN?

ALOITA KOKEILUJAKSO

TEAM TRAINING
LIFE CHANGING

Tervetuloa maailman nopeimmin kasvavaan harjoitteluyhteisöön.

TEAM TRAINING LIFE CHANGING

F45 Training on maailmanlaajuinen kuntoiluyhteisö, joka on erikoistunut innovatiivisiin, erittäin intensiivisiin ryhmäharjoituksiin, jotka ovat nopeita, hauskoja ja niiden on todistettu tuottavan nopeita tuloksia jäsenille.

LUOKKAMME

TOIMINNALLINEN HIIT

F45 on suunniteltu erityisesti tarjoamaan toimiva kokovartaloharjoitus parantaen samalla energiatasoja, aineenvaihdunnan nopeutta, voimaa ja kestävyyttä.

TIIMIIN HARJOITTELU

F45 Trainingin mentaliteetti auttaa jäseniä muuttamaan elämäntapaansa fyysisesti ja henkisesti ja samalla rohkaisemalla yhteisökasvua ja egovapaata asennetta.

45 MINUUTTIA

F45 on yksi tehokkaimmin aikaa hyödyntävistä harjoittelutavoista. 45 minuutin harjoittelussa pyritään polttamaan jopa 750 kaloria.

MIKÄ ON F45?

F TARKOITTAA TOIMINNALLISTA HARJOITTELUA. SE ON SEKOITUS PIIRI- JA HIIT-TREENEJÄ, JOTKA ON OHJATTU KOHTI JOKAPÄIVÄISTÄ LIIKETTÄ. 45 ON HIOSTAVAN JA SYKKEEN KOHOTTAVAN TREENIN KOKONAISAIKA.

LUE LISÄÄ
testimonial
testimonial
testimonial
testimonial

Harjoitteluissa on potkua joka kerta, ja niitä voidaan muokata aloittelijoille ja niille, joilla on enemmän kokemusta. Se on kaikille ja pidän siitä!

Amiee
F45-jäsen

F45 on dynaamisin, tehokkain ja nautinnollisin treeni, jonka olen koskaan tehnyt! Yhteisöllisyyden tunne on täällä niin erityinen. Rakastan sitä.

John
F45-jäsen

EHDOTTOMASTI PARAS! Harjoitukset ovat erittäin haastavia ja niiden jälkeen tuntuu kuin olisin tehnyt rankan treenin. Kouluttajat ovat MAHTAVIA!

Lauren
F45-jäsen

Olen kokeillut kaikentyyppisiä harjoituksia CrossFitistä Orange Theory Fitnessiin (olen kyllästynyt juoksemaan juoksumatoilla). Hyödynnä ILMAISTA kokeilua. Muutaman harjoittelun jälkeen olet koukussa!

Evan
F45-jäsen

INNOVAATIO.

Tietokannassamme on yli 4 000 harjoitusta ja 36 treenisarjaa, joten et koskaan valitse samaa luokkaa kahdesti!

LUE LISÄÄ

MOTIVAATIO.

Ryhmäharjoittelutilan motivaatio ja rohkaisu luovat sykkivän, positiivisen ympäristön, jossa tavoitteet saavutetaan ja ylitetään.

LUE LISÄÄ

TULOKSET.

Hyvä ravinto on elintärkeää painonhallinnassa. F45 antaa kaikille jäsenille pääsyn omaan ilmaiseen henkilökohtaiseen ravitsemusohjelmaansa terveystavoitteiden saavuttamiseksi päivittäisillä ateriasuunnitelmilla, seurannalla ja yhteisön tuella. Tervetuloa F45-haasteeseen.

LUE LISÄÄ

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.