INNOVAATIO. MOTIVAATIO. TULOKSET.

Tervetuloa maailman nopeimmin kasvavaan funktionaalisen harjoittelun verkostoon

Become an F45 owner

The Innovation

F45 Trainingin treenit on suunniteltu yhdistämään kehon lihasryhmiä ja saamaan sinut näyttämään paremmalta sekä liikkumaan ja suoriutumaan paremmin kaikilla elämäsi osa-alueilla.

FUNKTIONAALINEN HARJOITTELU

FUNKTIONAALINEN HARJOITTELU

Funktionaalisessa harjoittelussa suoritetaan liikkeitä, jotka imitoivat tai toisintavat arkipäivän liikkeitä. Tällaisissa harjoituksissa käytetään tyypillisesti koko kehoa ja useita lihasryhmiä. Tämänlainen treeni rakentaa ja muokkaa salskeaa, toiminnallista lihasta - nosto, kyykky, hyppy, kierto, veto, työntö, lyönti, potku, soutu, pyöräily - kaikki nämä liikkeet käyvät “funktionaalisista”... ja kaikki ne löytyvät myös F45 Trainingilta.

KAHTA SAMANLAISTA TREENIÄ EI OLE

KAHTA SAMANLAISTA TREENIÄ EI OLE

Treeniemme kiinteä 45 minuutin kesto on olemassa siksi, että voimme luoda aikarakenteen, jolla maksimoidaan jäsentemme kasvu ja edistys. Päivittäisten treeniemme treenipisteiden määrä, harjoitteluajan ja lepoajan suhde sekä toistojen määrä “treenipiirissä” vaihtelee joka päivä. Näin tarjoamme asiakaskunnallemme haastavia treenejä, jotka kehittyvät jatkuvasti eivätkä ole koskaan samanlaisia.

ALAN JOHTAVAA TEKNOLOGIAA

ALAN JOHTAVAA TEKNOLOGIAA

Treeniemme toiminnan takana ovat kestävät teknologiset järjestelmät, jotka ovat käytössä kaikilla saleillamme. Salin etuseinään kiinnitetystä televisioryppäästä saat järjestelmällisen, piste pisteeltä etenevän kaavion jokaisen päivittäiseen treeniin. F45-valmentajien opastuksen ja innoituksen avulla tämä järjestelmä toimii visuaalisena välineenä, jonka avulla jäsenemme etenevät harjoittelupisteeltä toiselle koko treenin ajan.

YHTEISÖN LUOMINEN

YHTEISÖN LUOMINEN

Funktionaalisten kuntopiiritreeniemme hyödyntäminen ryhmäliikuntailmapiirissä on lopullinen tekijä, joka ruokkii F45 Trainingin mahtavaa voimaa ja energiaa. Ryhmäliikuntalaitoksen sisällään pitämä motivaatio ja rohkaisu saa aikaan sykkivän ja myönteisen ympäristön, jossa tavoitteet saavutetaan ja ylitetään. F45:n saleilla ympäri maailman syntyy kuntoilua, hyvää terveyttä ja kasvua edistäviä yhteisöjä, jotka ovat voimanlähteemme kansainvälisenä brändinä.