INNOVAATIO. MOTIVAATIO. TULOKSET.

Tervetuloa maailman nopeimmin kasvavaan funktionaalisen harjoittelun verkostoon

Become an F45 owner

The Vision

Fitness-ala on suunnattoman suuri ja kukoistava monen miljardin euron maailmanlaajuinen toimiala. Avoimista suurten ketjujen kuntosaleista lajikohtaisiin treenisaleihin, tarjolla on loputtomalta vaikuttava määrä erilaisia treenilaitoksia ympäri maailman, joista jokaisella on omat etunsa ja hyötynsä. Ihmiset ympäri maailman vaativat uusia ja vaihtelevia treenimenetelmiä sekä yksilöllistä ohjausta terveys- ja kuntoilutavoitteidensa saavuttamiseksi.

Australia 2012 - F45 Trainingin toimitusjohtajat lähtivät tavoittelemaan mahdotonta: luomaan ryhmäliikuntalaitoksen, jossa käytetään dynaamisimpia ja tehokkaimpia treenimenetelmiä, jotka ovat tiedossa. Parhaiden treenityyppien etsimisen lisäksi he halusivat löytää tavan vaihdella treenejä päivittäin ja tuoda ne suuren väkijoukon käytettäväksi. He kaavailivat erittäin osaavia ja karismaattisia ohjaajia treenejä vetämään, jotka innostaisivat ihmisiä saavuttamaan todellisen potentiaalinsa. He halusivat luoda jäsentyneen ja järjestelmällisen tehokkaan treenijärjestelmän, jota voitaisiin toteuttaa ympäri maailman.


Mahdotonta? Eipäs ollutkaan.
Welcome to F45 Training
The “F” stands for Functional Training
“F” tulee sanoista Functional Training (funktionaalinen harjoittelu)
The “45” stands for the total-time of all of our classes - 45 minutes
“45” merkitsee kaikkien treeniemme kokonaiskestoa: 45 minuuttia
YKSINKERTAINEN KONSEPTI

YKSINKERTAINEN KONSEPTI

Konsepti on yksinkertainen: salimme ympäri maailman tarjoavat salin jäsenille 45 minuutin HIIT-kuntopiiritunteja. Olemme kehittäneet 27 erilaista 45 minuutin treeniä, ja kehitämme jatkuvasti lisää. Salimme tarjoavat samoja tunteja eri aikoihin koko päivän. Jokaisena päivänä viikossa tarjolla on eri 45 minuutin treeni. Treenien takana on F45:n urheilu- ja huippusuoritusosasto, joka käyttää hyväkseen yli 3 000 harjoitteen tietokantaamme, joten jäsenemme eivät koskaan tee samaa treeniä kahdesti.