Facebook
C25_sm

F45 8 VIIKON HAASTE

3. helmikuu – 29. maaliskuu • Päivittäiset ateriaohjelmat
• Viikoittaiset blogit ja videot
• 45 pisteen suunnitelma

LUE LISÄÄ

TERVEYSEKOSYSTEEMI

TIETO

Tutustu ravitsemukseen, kuntoon ja hyvinvointiin viikkoittaisilla ilmoituksilla alan asiantuntijoilta.

RAVITSEMUS

3-vaiheinen ravitsemusterapeuttien suunnittelema ravitsemusohjelma.

SEURANTA

Kattava päivittäinen seurantasuunnittelu, mukaan lukien etenemiskaaviot ja ainutlaatuinen pistejärjestelmä etenemistä ja motivaatiota varten.

YHTEISÖ

Saavuta tavoitteesi ympäri maailmaa sijaitsevien F45-haastejäsenten tuella.

MIKÄ ON F45?

F TARKOITTAA TOIMINNALLISTA HARJOITTELUA. SE ON SEKOITUS PIIRI- JA HIIT-TREENEJÄ, JOTKA ON OHJATTU KOHTI JOKAPÄIVÄISTÄ LIIKETTÄ. 45 ON HIOSTAVAN JA SYKKEEN KOHOTTAVAN TREENIN KOKONAISAIKA.

LUE LISÄÄ
testimonial
testimonial
testimonial
testimonial

Harjoitteluissa on potkua joka kerta, ja niitä voidaan muokata aloittelijoille ja niille, joilla on enemmän kokemusta. Se on kaikille ja pidän siitä!

Amiee
Member, Atlanta, Georgia

F45 on dynaamisin, tehokkain ja nautinnollisin treeni, jonka olen koskaan tehnyt! Yhteisöllisyyden tunne on täällä niin erityinen. Rakastan sitä.

John
Member, NY, New York

EHDOTTOMASTI PARAS! Harjoitukset ovat erittäin haastavia ja niiden jälkeen tuntuu kuin olisin tehnyt rankan treenin. Kouluttajat ovat MAHTAVIA!

Lauren
Member, SD, California

Olen kokeillut kaikentyyppisiä harjoituksia CrossFitistä Orange Theory Fitnessiin (olen kyllästynyt juoksemaan juoksumatoilla). Hyödynnä ILMAISTA kokeilua. Muutaman harjoittelun jälkeen olet koukussa!

Evan
Member, LA, California

INNOVAATIO.

Tietokannassamme on yli 4 000 harjoitusta ja 36 treenisarjaa, joten et koskaan valitse samaa luokkaa kahdesti!

LUE LISÄÄ

MOTIVAATIO.

Ryhmäharjoittelutilan motivaatio ja rohkaisu luovat sykkivän, positiivisen ympäristön, jossa tavoitteet saavutetaan ja ylitetään.

LUE LISÄÄ

TULOKSET.

Hyvä ravinto on elintärkeää painonhallinnassa. F45 antaa kaikille jäsenille pääsyn omaan ilmaiseen henkilökohtaiseen ravitsemusohjelmaansa terveystavoitteiden saavuttamiseksi päivittäisillä ateriasuunnitelmilla, seurannalla ja yhteisön tuella. Tervetuloa F45-haasteeseen.

LUE LISÄÄ

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.