Facebook

VALMISTAUDU MULLISTAVAAN RYHMÄHARJOITTELUUN?

START TRIAL LOGOUT

TERVETULOA F45:EEN

F TARKOITTAA TOIMINNALLISTA HARJOITTELUA. SE ON SEKOITUS PIIRI- JA HIIT-TREENEJÄ, JOTKA ON OHJATTU KOHTI JOKAPÄIVÄISTÄ LIIKETTÄ. 45 ON HIOSTAVAN JA SYKKEEN KOHOTTAVAN TREENIN KOKONAISAIKA.

TOISTA VIDEO

ENSIMMÄINEN HARJOITTELUPÄIVÄ?

F45 Training -harjoittelu on suunniteltu yhdistämään kehon lihasryhmät, jotta voit liikkua ja tuntea itsesi vahvemmaksi kaikilla elämäsi osa-alueilla.

CARDIO

Ma, ke & pe

Aseta sydän- ja verisuonikykysi äärirajoille nopeatempoisessa sessiossa. Aineenvaihduntasi käy yhlikierroksilla vielä harjoittelun jälkeen.

VOIMA

Ti, to & su

Kestävyys- ja liikeharjoitteluja koko kehon tehokkaalla liikkeellä. Harjoittelun jälkeen olet uupunut ja timanttisessa kunnossa.

HYBRIDI

La

Yhdistelmä sydän- ja vastusharjoittelua, joka asettaa voimasi ja kestävyytesi äärimmäiselle koetukselle. Oletko valmis ansaitsemaan viikonloppusi?

10 MINUUTTIA ENNEN HARJOITTELUA.

Ykkösluokka? Hoidetaan homma. Saavu paikalle 10 minuuttia ennen harjoittelun alkua tapaamaan kouluttajaasi. Kirjaamme sinut sisään ja opastamme mitä ensimmäisen harjoittelun aikana tapahtuu.

DEMO

Siirry siniselle radalle ja kouluttajat käyvät kunkin harjoituksen läpi vaihe vaiheelta. Täällä et kohtaa yllätyksiä.

LÄMMITELY

Lämmittelyn aika. F45TV ja kouluttajat saavat sinut valmiiksi suorittamaan parhaimmillasi.

NYT TREENATAAN

Valmistaudu 45 minuutin sykkeen nostavaan, hikoiluttavaan hauskuuteen. F45TV opastaa sinua. F45FM saa sinu liikkeelle. Kouluttajamme tukevat sinua kaikissa vaiheissa.

YLÄFEMMA

Tämä on joukkuekoulutusta. Tämä muuttaa elämää. Tämä on F45.

ALOITA ENSIMMÄINEN LUOKKASI JA LIITY F45-YHTEISÖÖN

ALOITTAMINEN

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.